Wat gebeurt er als er verzuring in uw lichaam plaatsvindt?

Door onze westerse leefcultuur hebben wij de afgelopen jaren veel te veel verzurende stoffen binnen gekregen en dit zorgt mede voor verzuring van het lichaam. Bij een te lage pH waarde kunnen bepaalde klachten in uw lichaam ontstaan.

PH waarde

Ieder lichaam heeft een bepaalde zuurgraad die wordt aangeduid met een PH waarde. De PH waarde is onderverdeeld in 3 groepen: zuur, neutraal en basisch. PH wordt in een schaal ingedeeld van 1 t/m 14.
Hierbij is 1 zuur, 7 neutraal en 14 het meest basisch.

Met de juiste voeding en levensstijl uw lichaam ontzuren

Er zijn meerdere oorzaken voor een verstoring van de zuurgraad, een belangrijke oorzaak is vaak voeding en stress. Er zijn verschillende ontzurende producten op de markt, maar om goed uw lichaam te reinigen en te ontzuren kunt u het beste eerst op uw voeding letten.
Het is erg belangrijk dat u voldoende basenvormende voeding binnen krijgt. Er zijn verschillende voedingsmiddelen zoals:

  • vrijwel alle groente en peulvruchten (vooral komkommer, spitskool, tomaten, spinazie en veldsla)
  • fruit ( vooral citroen, grapefruit, sinaasappel en vijgen)
  • maïsproducten
  • rozijnen, sojabonen en kiemen.

Stappenplan P. Jentschura lichaam ontzuren

Het stappenplan van P. Jentschura zorgt voor gezondheid en schoonheid. Het omslaat drie stappen en producten om uw lichaam te ontzuren. Dit zijn reiniging, regeneratie en uitscheiding. Wij begeleiden en adviseren u graag bij dit proces. Het totale stappenplan vindt u onder ontzuren.

Beter voorkomen dan genezen!

Het is zeer verstandig om uw lichaam te ontzuren en te reinigen, ook als u nog geen klachten heeft. Zo voorkomt u juist dat u in de toekomst klachten krijgt door verzuring. Vraag het gratis proefpakket aan en ontdek wat ontzuring voor uw lichaam kan doen!