Ontzuringsproducten

P_jentschura natuurlijke ontzuringsproducten

Om het ontzuren van het lichaam te bevorderen kan gebruik worden gemaakt van verschillende producten van P Jentschura. Deze ontzuringsproducten zorgen allen op een eigen manier voor een betere reiniging van uw lichaam.

WurzelKraft Bio

WurzelKraft_Glas_660g_DACHI_Presse Wurzelkraft Bio vult uw vitaliserende stoffen en levensenergieën aan. De elektrolyten in de Wurzelkraft van P Jentschura vullen de belangrijke mineraaldepots in uw lichaam aan. De mineralen worden in de vorm van granulaatpoeder aangeboden. Door de mineralen binden de afvalstoffen en zuren in ons lichaam beter aan, waardoor deze sneller uw lichaam uit kunnen. Dit bevordert het ontzuren van uw lichaam.

Naar de webshop

MeineBase Badzout

MeineBase BadzoutMeineBase Badzout heeft een osmotische werking, wat de huid helpt te ontzuren. Door de pH waarde van 8,5 worden de zuren en gifstoffen van uw lichaam uitgescheiden, daarnaast stimuleert het badzout ook het zelfvettende vermogen van uw huid tijdens het baden. Het badzout zit vol met mineralen zoals ijzer en silicium, die goed voor uw lichaam zijn.
MeineBase Badzout is naast ontzuren ook goed te gebruiken bij massages, tandverzorging en scrubbehandelingen.

Naar de webshop

Basische kruidenstempel producten

Stempelkruiden producten basische kruidenstempelLaat uw lichaam helemaal regenereren met de Basische toepassingen van P Jentschura. Door een massage met de basische kruidenstempel producten reinigt en ontzuurt uw lichaam zich nog beter. Door de huidverzorgende olie te gebruiken in combinatie met het MeineBase badzout kan uw lichaam nog beter ontzuren van de afvalstoffen.

Naar de webshop

7×7 Kruidenthee

7x7 kruidentheeDe 7×7 kruidenthee bestaat uit 49 ingrediënten, waaronder zaden, bloesems, specerijen en wortels, wat zorgt voor een goede reiniging van het lichaam. Naast dat de kruidenthee zeer gezond is voor uw lichaam, is ook de smaak en de geur van de thee erg lekker. De ontzuringsthee is een aanrader voor iedere liefhebber van thee.

Naar de webshop

3×3 Haarwater

3x3 haarwaterDoor verzuring in uw lichaam, kan kaalheid optreden. U kunt kaalheid tegengaan met 3×3 Haarwater van P Jentschura. Door uw hoofdhuid van vele belangrijke voedingsstoffen te voorzien, krijgen uw haren de voeding die zij nodig hebben.

Naar de webshop

Darmspoeling (klysma set)

Darmspoelingsset klysmaHet belangrijkste orgaan voor ontzuring is de darm. De darm scheidt veel stofwisselingsproducten en gifstoffen af. Problemen als een opgeblazen gevoel en verstoppingen zijn dan ook vaak een gevolg van verzuring in de darm. Door uw darm te reinigen van restafzettingen, kan uw lichaam zichzelf beter ontzuren.

Naar de webshop

Borstelassortiment

Borstels borstelassortimentOm de reiniging van uw lichaam verder te helpen, kunt u uw huid borstelen met het borstelassortiment van P Jentschura. Naast een reinigende werking voor uw huid en nagels, zorgt het borstelen ook voor fris gevoel. Door ‘s ochtends uw lichaam te borstelen begint u uw dag goed, en zal u uw dag positief beginnen.

Naar de webshop

AlkaWear basische functionele kleding

Alkawear basische functionele kledingOnder de functionele kleding van Alkawear vallen verschillende producten. De basische OkselPads zorgen er voor dat uw lichaam op natuurlijke wijzen zweet afscheidt, zonder uw omgeving iets van vervelende geuren merkt.

De basische hals- en voorhoofdwikkel helpt tegen klachten zoals hoofdpijn, haaruitval en nekklachten. Het is zowel tijdens het liggen als tijdens het bewegen te gebruiken.
Om optimaal gebruik te kunnen maken van reinigings- en herstelkuren kunt u de basische lichaamswikkel. De lichaamswikkel helpt u ontspannen, wat helpt bij rug-, buik- en menstruatieklachten.
Om uw huid optimaal te ondersteunen kunt u de Basische Overjas van Alkawear dragen. Dit is vooral een aanrader voor mensen die geen langdurige basische baden kunnen nemen.

Naar de webshop

Meer over ontzuringsproducten