Ontzuringsproducten

P_jentschura natuurlijke ontzuringsproducten

Ontzuren van het lichaam wordt bevorderd door producten van P.Jentschura. Deze ontzuringsproducten zorgen voor een betere reiniging van het lichaam.

WurzelKraft Bio

WurzelKraft_Glas_660g_DACHI_Presse WurzelKraft Bio vult uw vitaliserende stoffen en levensenergieën aan. De elektrolyten in de WurzelKraft van P.Jentschura zorgen ervoor dat de belangrijke mineraaldepots in uw lichaam aangevuld worden. De mineralen worden in de vorm van granulaatpoeder aangeboden. De mineralen binden de afvalstoffen en zuren in ons lichaam beter aan elkaar, waardoor deze sneller uw lichaam verlaten. Dit bevordert het ontzuren van uw lichaam.

Naar de webshop

MeineBase Badzout

MeineBase BadzoutMeineBase Badzout heeft een osmotische werking. Dit helpt de huid te ontzuren. Door de pH waarde van 8,5 worden de zuren en gifstoffen van uw lichaam uitgescheiden. Daarnaast stimuleert badzout het zelfvettende vermogen van uw huid tijdens het baden. Het badzout zit vol met mineralen, zoals ijzer en silicium, die goed voor uw lichaam zijn. MeineBase Badzout is naast ontzuren goed te gebruiken voor massages, tandverzorging en scrubbehandelingen.

Naar de webshop

Basische kruidenstempel

Stempelkruiden producten basische kruidenstempelLaat uw lichaam regenereren met de basische toepassingen van P.Jentschura. Door een massage met de basische kruidenstempel reinigt en ontzuurt uw lichaam zich nog beter. Huidverzorgende olie, in combinatie met MeineBase badzout,  helpt uw lichaam nog beter te ontzuren van afvalstoffen.

Naar de webshop

7×7 Kruidenthee

7x7 kruidenthee7×7 kruidenthee bestaat uit 49 ingrediënten. U kunt denken aan zaden, bloesems, specerijen en wortels. Dit zorgt voor een goede reiniging van het lichaam. 7×7 kruidenthee is zeer gezond voor uw lichaam. Tevens is een bijkomend voordeel dat de smaak en de geur van de thee erg lekker is. Ontzuringsthee is een aanrader voor iedere liefhebber van thee.

Naar de webshop

3×3 Haarwater

3x3 haarwaterDoor verzuring in uw lichaam, kan kaalheid optreden. U kunt kaalheid tegengaan met 3×3 Haarwater van P Jentschura. Door uw hoofdhuid van vele belangrijke voedingsstoffen te voorzien, krijgen uw haren de voeding die zij nodig hebben.

Naar de webshop

Darmspoeling (klysma set)

Darmspoelingsset klysmaHet belangrijkste orgaan voor ontzuring is de darm. De darm scheidt veel stofwisselingsproducten en gifstoffen af. Problemen, als een opgeblazen gevoel en verstoppingen, zijn dan ook vaak een gevolg van verzuring in de darm. Door uw darm te reinigen van restafzettingen kan uw lichaam zichzelf beter ontzuren.

Naar de webshop

Borstelassortiment

Borstels borstelassortimentOm de reiniging van uw lichaam verder te helpen kunt u uw huid borstelen met het borstelassortiment van P.Jentschura. Naast een reinigende werking voor uw huid en nagels zorgt het borstelen voor fris gevoel. Door ‘s ochtends uw lichaam te borstelen begint u uw dag goed, en zal u uw dag positief beginnen!

Naar de webshop

AlkaWear basische functionele kleding

Alkawear basische functionele kledingOnder functionele kleding van Alkawear vallen verschillende producten. De basische OkselPads zorgen ervoor dat uw lichaam op natuurlijke wijze zweet afscheidt, zonder dat uw omgeving iets van vervelende geuren merkt.

De basische hals- en voorhoofdwikkel helpt tegen klachten zoals hoofdpijn, haaruitval en nekklachten. Het is zowel tijdens het liggen als tijdens het bewegen te gebruiken. Om optimaal gebruik te kunnen maken van reinigings- en herstelkuren kunt u de basische lichaamswikkel gebruiken. De lichaamswikkel helpt u ontspannen, wat helpt bij rug-, buik- en menstruatieklachten.

Om uw huid optimaal te ondersteunen kunt u de Basische Overjas van Alkawear dragen. Dit is vooral een aanrader voor mensen die geen langdurige basische baden kunnen nemen.

Naar de webshop

Meer over ontzuringsproducten